Bliv Hverdagsaktivist

Ingen kan alt... Alle kan noget!

Frivillig med Handicap

Har du et handicap, og ønsker du at engagere dig i frivilligt arbejde så har du mulighed for at blive en del af fællesskabet i Hverdagsaktivisterne. Du kan være frivillig på mange måder, og du bestemmer selv hvordan du ønsker at være frivillig. Du kan være frivillig i foreningslivet med eller uden mentor, og du kan være med som gruppefrivillig, til alle byens store som små events. 

Det vigtigste for os er, at du får en god og tryg oplevelse som frivillig. Derfor har vi i Hverdagsaktivisterne en stor gruppe af frivillige Supportere uden handicap, som altid står klar til at hjælpe til. De frivillig Supportere er mentorer som man altid kan søge hælp, støtte og vejledning hos. 

Som frivillig i Hverdagsaktivisterne opnår du en masse nye, sjove og spændende oplevelser i din fritid. Du bliver en del af Københavns mest mangfoldige fællesskab, med godt sammenhold, og du får lov til at opleve byen på en ny måde. Som frivillig giver du lidt af din tid gratis væk, men får tilgengæld lov til at gøre en forskel for andre mennesker. 

 

Hverdagsaktivisternes muligheder og aktiviteter

Foreningsfrivillig

Projektmager

Eventfrivillig

Peer Frivillig

Kursus og Infomøder

Teambuiling og sociale arrangementer

 

Hvem kan blive frivillig?

Det kan alle!

Fælles for alle Hverdagsaktivister er, at alle frivillige har fysiske/psykiske funktionsnedsættelse. Som støtte rekrutteres frivillige Supportere uden handicap, som kan hjælpe Hverdagsaktivisterne hvor de møder udfordringer. 

  • Du skal være fyldt 18 år
  • Du skal have en personlig ansvars- og ulykkesforsikring

 

Fællesskab betyder alt!

Derfor tilbyder Hverdagsaktivisterne et årligt teambuilding arrangement for alle Hverdagsaktivister og Supportere. Sideløbende har vi samtidig andre sociale arrangementer såsom julefrokost og sommerfest. 

Som Hverdagsaktivist bliver du tilbudt en årlig FUS-Samtale (Frivillig Udviklingssamtale) Hvor vi kan komme dine drømme, ønsker og behov for frivillige opgaver og jobs nærmere. 

 

Vil du være Hverdagsaktivist?

Vi tilbyder alle en indledende samtale. Her vil du møde en projektmedarbejder som vil fortælle dig mere om Hverdagsaktivisterne og de muligheder du har for at blive frivillig. 

Vi glæder os til at høre fra dig!