Årsskrift

Hverdagsaktivisterne har haft et hæsblæsende år med masser af gode oplevelser, og vi er blevet mange værdifulde erfaringer rigere.

Vi vokser hele tiden med opgaven, og broen, der bygges mellem de frivillige med handicap og civilsamfundet bliver større og stærkere. Dét er vi enormt stolte af, og vi har derfor for første gang valgt at afslutte året med et årsskrift, der sætter spot på den nyerhvervede lærdom.

Hverdagsaktivisterne vil som altid hellere end gerne dele vores viden og gøre Danmark klogere på, hvad det vil sige at have et handicap. Vores mission har fra start af været at skabe større inklusion af mennesker med handicap i samfundet. Dette årsskrift skal ses som et led i den mission.

Du vil kunne læse spændende artikler om Hverdagsaktivisternes arbejde indefra, udefra og hele vejen rundt om.  Vi vil introducere dig til projektet indefra gennem artikler skrevet af de frivillige og projektgruppen. Vi præsenterer artikler af vores samarbejdspartnere, der giver dig, som læser, et indblik i projektet set udefra, og samtidig viser vi Hverdagsaktivisterne set i politisk perspektiv gennem artikler om den nuværende handicappolitik.

Kontakt

For mere information vedrørende denne side.